Jämför snabblån hos wapoh.se

Mindre snabblån på 1000, 2000, 3000, 4000 och 5000 kronor är små som ofta ska återbetalas inom 30, 60 eller 90 dagar. Lånet kan ansökas via Internet eller via sms och man få ofta svar och pengarna överförda inom ett antal timmar. Sms-lån är ett bra sätt att låna pengar om man behöver tillgång till mindre summor fort. Men alla lån skall någon gång återbetalas och då måste man ha samma belopp plus ränta eller avgift tillgängligt så att man inte hamnar hos kronofogden eller få betalningsanmärkningar hos UC. Att få anmärkningar kan skapa stora problem senare i livet och kan försvåra andra saker som att skaffa lägenhet eller andra avtal. Se till att betala tillbaka i tid!

Author

  • Sven Hansson

    Jag brinner för jakt och friluftsliv och har länge jobbat som guide i norra delen av Sverige. Jakt är mitt liv och jag lägger mycket tid och pengar på det och hoppas att jag kan hjälpa mina läsare att hitta rätt produkter eller information om jakt.