Går du i tankarna att skicka blommor? Som tur är finns det faktiskt ganska många alternativ – om du avser att skicka blombudet online, förstås. Tack vare smarta och innovativa portallösningar kan du faktiskt skicka blommor över hela Sverige. 

Skicka blommor genom en portal

Det krävs att du väljer rätt typ av portal. Förslagsvis, hos sajten skicka blommor kan du ta del av flera olika portaler vilket leder till att du kan skicka dina blommor över hela landet. 

Poängen är att när man skickar blommor online så har portalen redan anordnat med floristerna. På så vis kan du skicka dina blommor var som helst i hela landet, så länge det finns ett samarbete där.

Så skickar du blommor – 4 steg:

  1. Det första steget är naturligtvis att lokalisera ett blombud eller en portal. 
  2. När du har hittat en aktör som kan skicka dina blommor; är det dags att välja ut en bukett med blommor att skicka.
  3. När du har hittat ett par blommor som du tror kommer passa skriver du in mottagaradressen.
  4. Nu är det dags för att betala (Oftast kan du betala med Swish vilket är smidigt).

Sammanfattning

Att skicka blommor online är väldigt enkelt så länge man använder sig av rätt verktyg. Se därför till att du väljer en pålitlig blomsterportal från början. På så vis sparar du både tid och energi, och du kan även utgå från att ditt blomsterbud kommer fram i tid.

Skribent

  • Jag brinner för jakt och friluftsliv och har länge jobbat som guide i norra delen av Sverige. Jakt är mitt liv och jag lägger mycket tid och pengar på det och hoppas att jag kan hjälpa mina läsare att hitta rätt produkter eller information om jakt.